Quadro-striptang nr. 16

OEG-nr.: 311777844
Zoom Quadro-striptang nr. 16
OEG-nr. : 311777844

De Quadro striptang nr. 16 wordt gebruikt in de industrie en de handel. Het 4-in-1-gereedschap vervult verschillende functies: rondsneden - langssneden - strippen - snijden...

Alle productinformatie
GS gecertificeerd

GS gecertificeerd

GS gecertificeerd
Wipe 'n' Buy ®
Wipe 'n' Buy

De Quadro striptang nr. 16 wordt gebruikt in de industrie en de handel. Het 4-in-1-gereedschap vervult verschillende functies: rondsneden - langssneden - strippen - snijden. Zo kunnen meerdere tools worden vervangen door een enkele. Dit bespaart geld en ruimte in de gereedschapskist.
De optimaal geïntegreerde kabelgeleiding in de behuizing zorgt voor veilig, precies en comfortabel strippen van alle gangbare ronde en natte kamerkabels met een diameter van 8,0 - 13,0 mm. (bijvoorbeeld NYM-kabel 3 x 1,5 mm² tot 5 x 2,5 mm).
Door de ergonomische greep is het gereedschap bijzonder gemakkelijk te hanteren. De uitgesproken grip zorgt ervoor dat de Quadro stripper nee is. 16 goed en veilig in de hand en je glijdt niet weg.
Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen of in aftak- en aftakdozen kunnen kabels op gelijke hoogte met het gereedschap worden geplaatst en worden gestript.
De snijdiepte hoeft niet handmatig te worden geregeld.
Alle gebruikelijke flexibele en solide geleiders met een doorsnede van 0,5 - 6 mm² kunnen worden bewerkt in het geïntegreerde stripgebied. Het universele gereedschap heeft een intrekbaar haakblad, dat stevig in elke positie is vergrendeld en gemakkelijk kan worden verwisseld.

De stripper is TÜV-gecertificeerd.


Gedetailleerde informatie vindt u op Downloads


OEG-nr. 311777844
Materiaal: Polyamide
Lengte [mm]: 125
EAN 4024596047603
Masse [kg] 0,08
Opmerkingen
GS gecertificeerd

GS gecertificeerd

GS gecertificeerd
Douanetarief nummer 82055980
Er zijn nog geen vragen over dit artikel beschikbaar

Om een vraag te kunnen stellen dient u ingelogd te zijn

Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar

Om een beoordeling te kunnen geven, dient u te zijn ingelogd